Zelemse zinderingen

Maandelijkse praatavonden vol inzichten die blijven na-Zinderen

Maandelijkse praatavonden vol inzichten die blijven na- Zinderen. We staan stil bij een thema, verdiepen ons, krijgen nieuwe input en laten ons bewustzijn Zinderen. 
In het salon te Zelem! (max 8 mensen) 

Wat staat er op het programma? 

 

Donderdag 13 september:    ROUTINE

September is gestart, samen met de routine in de maatschappij. Hoe belangrijk is routine voor jou? Wat zijn de voor en de nadelen van gewoonten?  

 

Donderdag 18 oktober :                 HET BOS

De week van het bos. Maar wat als je het bos niet meer door de bomen ziet? Hoeveel bomen planten  we zelf in ons gedachtenbos? 

 

Donderdag 15 november:             AFSCHEID

Afscheid nemen, verliezen en de dood. In welke mate zijn we ons bewust van onze vergankelijkheid? Een avond over leven met of leven zonder de dood. Welk idee doet ons het meeste leven?

 

Donderdag 13 december:        FAMILIE

Je ouders op je schouders en familiale verplichtingen, hoe ga jij hiermee om? Doe je mee met wat er verwacht wordt of probeer je het anders te doen?

 

Donderdag 17 januari:            ZWIJNTJESFEEST!

2019, het jaar van het zwijn. (echt waar!) Klopt het wat de Chinese sterren over ons zeggen? Welke Chinees dier ben jij en wat zijn jouw kenmerken?

 

Donderdag 14 februari:              VALENTIJN

Wie is Valentijn in jouw leven? Over de verwachtingen en ontgoochelingen. Over de eeuwige zoektocht naar de balans in de liefde, mannelijkheid en vrouwelijkheid.

 

Donderdag 14 maart:          GROTE KUIS

Grote kuis! Wat betekent opruimen en kuisen eigenlijk? Waarom vinden - de meeste vrouwen toch - dat belangrijker dan mannen? 

 

Donderdag 25 april:           HET EI

Wie was er het eerst, de kip of het ei? Wat doe je met de eieren waar je mee blijft zitten? Waar broed jij op? Over zorgen maken voor iets of niets. Over vasthouden wat we eigenlijk willen loslaten.

 

Donderdag 16 mei:           STRESS

De examenperiode komt eraan. Hoe ga jij om met stress? Wanneer heb jij er last van? Wat is het voordeel van stress? Waarom heeft de een meer stress dan de ander?

 

Donderdag 13 juni:     DE ZIN EN DE ONZIN VAN VAKANTIE

Welk nut heeft vakantie? Wat is het voor jou? zou het kunnen dat we tijdens de vakantie eerder stoppen met bewust leven of dan pas ten volle bewust kunnen leven? 

Praktische info

  • Uren: 19.30u onthaal en Zinderen van 20.u tot en met 22.u 
  • Waar: in de sofa van de Gennepstraat 5 te Zelem 
  • Kostprijs: 50 euro per avond

Kom je? Stuur een mailtje naar geertje@eenvrouwszaak.be of een telefoontje naar 0474/43 07 50 en voel je van harte welkom! 

GRATIS! Top 5 van aandachtspunten bij conflicten!

Vul je e-mailadres in en ontvang gratis een PDF met de 5 aandachtspunten bij conflicten.