Opleidingen

Wijzer worden in conflicten, je zelfzekerheid en communicatie

ConflictWijzer: een vierdaagse opleiding die je de wegwijzers biedt om wijzer te worden in conflicten. Deze opleiding focust op de KENNIS en kunnen BEGRIJPEN van conflicten.

MoedWijzer: een vierdaagse opleiding die je zelfzekerder maakt om met conflicten aan de slag te gaan. Deze opleiding focust op het DURVEN en de MOED om met conflicten aan de slag te gaan. 

CommunicatieWijzer: een vierdaagse opleiding die je concrete communicatietools aanreikt om lastige boodschappen over te brengen of om complexe situaties te vereenvoudigen. Deze opleiding focust op het UITSPREKEN van conflicten en CONSTRUCTIEF CONFRONTEREN.

Van teamconflict naar verbinding: drie losstaande dagen waarin je ontdekt hoe je huidige teamdynamiek beweegt (of niet) en hoe je ze meer in verbinding kan brengen. Deze opleiding focust op GROEPSDYNAMICA en BEGELEIDERSSTIJL.

Conflict als cadeau voor de groei van je team: twee aparte opleidingsdagen waar je de inzichten en concrete tools krijgt om als leidinggevende SAMEN MET JE TEAM te bouwen aan een vernieuwde omgangscultuur. 

Van moeilijke klas naar een Topklas: een tweedaagse opleiding (van donderdagavond tot zaterdag namiddag) voor leerkrachten en zorgondersteuners die de conflictueuze klasdynamiek willen omkeren tot een groep in verbinding. Deze opleiding focust op het SYSTEEMDENKEN en VERANDERINGSPROCESSEN mét impact. 

 

Een overzicht van onze opleidingen

ConflictWijzer

Wegwijs en wijs in conflicten! 

MoedWijzer

Moed-wijzer: vergroot je zelfzekerheid en durf zodat je uit de conflictzones blijft en vanuit gelijkwaardigheid handelt en leeft. 

CommunicatieWijzer

Spreek de woorden die je doel bereiken! 

Van teamconflict naar verbinding

Drie losstaande dagen om je team positief te beïnvloeden. 

Conflict als cadeau voor de groei van je team

Bouw bewust en samen met je team aan een vernieuwde en gezonde omgangscultuur. 

Van een moeilijke klas naar een Topklas

Ontdek de geheimen om een moeilijke klasgroep te veranderen in een groep met klasse!  

GRATIS! Top 5 van aandachtspunten bij conflicten!

Vul je e-mailadres in en ontvang gratis een PDF met de 5 aandachtspunten bij conflicten.