Over EenVrouwsZaak

Spanningen, onuitgesproken frustraties en geheimzinnig gedoe boeien me al heel mijn leven. Wat leeft er echt? Wat is de onderliggende behoefte? Wat zijn de mechanismen of patronen die de waarheid verdoezelen of onder de mat vegen? Hoe reageren mensen op elkaar? Hoe doe ik dat zelf? Waarom kan of mag de waarheid niet gezegd worden?

Mijn nieuwsgierigheid naar oprechtheid en authenticiteit zetten me aan om leerkracht te worden. Zo eentje die het kind zichzelf laat zijn. Ik bouwde mee aan een volledige nieuwe methodeschool om dit waar te maken. Tien boeiende jaren werkte ik daar met hart en ziel.

Mijn grenzeloze drang om meer kunnen betekenen leidde me naar Leefsleutels, een organisatie die vormingen gaf rond sociale vaardigheden en welbevinden in het onderwijs. Honderden nascholingen leerde ik begeleiden en stimuleerden mijn persoonlijke groei.

De driejarige opleiding bij IMP (Integrale Multidimensionele Therapie) bood me talloze inzichten en kapstokken om mijn en anderen hun bewustzijn te ondersteunen.

Sinds 2011 ben ik zelfstandige. Officieel heb ik een eenmanszaak en vermits ik een vrouw ben werd het een eenvrouwszaak. Een woordspel waaronder ik deed wat ik tot nu toe deed, nu doe en nog ooit zal doen. Ontdekken en vernieuwen horen immers ook bij wie ik ben.

Geertje Bleukx

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en wordt als eerste op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod.